Τρόπος Αποστολής (Για Ελλάδα)

Όλες οι αποστολές μέχρι 14kg γίνονται μέσω των ταχυμεταφορών «Εντίππος». Για βαρύτερες παραγγελίες χρησιμοποιούμε μεταφορικές εταιρίες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Κόστος Αποστολής (Για Ελλάδα)

Το κόστος αποστολής είναι 3,90€ για προϊόντα βάρους μέχρι 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος αυξάνετε κατά 1€. Αν η παραγγελία ξεπεράσει τα 14 κιλά τότε η τιμή κλειδώνει στα 15€. Σε περίπτωση που το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας ξεπεράσει κατά πολύ το ποσό που έχουμε προκαθορίσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το διευθετήσουμε. Ακολουθεί ενδεικτικός πίνακας τιμών.

Βάρος <2kg 3kg 4kg 5kg 6kg 7kg 8kg 9kg 10kg 11kg 12kg 13kg >14kg
Κόστος 3,90€ 5€ 5€ 6€ 7€ 8€ 9€ 10€ 11€ 12€ 13€ 14€ 15€

 

Χρόνος Αποστολής

Ο χρόνος αποστολής συνήθως είναι 2-4 εργάσιμες. Η παραγγελίες συνήθως έρχονται νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο παράδοσης, αλλά εμείς ορίζουμε αυτό το χρονικό περιθώριο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα καθυστερήσουμε την παραγγελία σας.

Περιορισμός Ευθύνης

Όταν ολοκληρώνετε μια παραγγελία πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο χρόνος παράδοσης της υπολογίζεται βάσει των εργάσιμων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα, οι επίσημες αργίες, καθώς και η μέρα που το πακέτο παραλαμβάνεται από τον courier. Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν και η webprint.gr δεν είναι υπεύθυνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη μεταφορική εταιρία, από απεργίες ή διαδηλώσεις που δυσκολεύουν την πρόσβαση, από τις καιρικές συνθήκες ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής. Επίσης, η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω απρόβλεπτων συνθηκών της μεταφορικής υπηρεσίας, βλάβης του εξοπλισμού, ασθένειας κ.λ.π. Η ευθύνη της webprint.gr περιορίζεται στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και την παράδοση της στον coureier για την αποστολή. Η webprint.gr δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από την αποστολή της μεταφορικής εταιρίας. Οι ημερομηνίες άφιξης της παραγγελίας σας υπολογίζονται προσθέτοντας τον χρόνο της εκτύπωσης και αποστολής. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι οι χρόνοι παράδοσης αποτελούν εκτιμήσεις και όχι εγγυήσεις. Παρόλο που κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχετε το προϊόν σας μέσα στα αρχικά εκτιμώμενα χρονικά πλαίσια, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που εκφεύγουν από τον έλεγχο μας και μπορούν να επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αυτές. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του site στην αντίστοιχη ενότητα.